Ha már eltört valamid leírod mi történt és midet törted el?
Figyelt kérdés
nyugi én nem akarom semmim eltörni csak érdekel az ilyen2014. jan. 2. 22:37
11/15 anonim válasza:
Többszörös bordatörés. Leitattak (talán be is drogoztak), aztán megerőszaloltak. Azóta sem tudom, hogyan törtek el a bordáim. Vidám történet..((
12/15 anonim válasza:
Bringa edzésen összeakadtunk a társammal, elbambultunk és az ő pedálja bekerült az én első kerekem küllői közé. És dobtam egy szaltót a betonra a bal kulcscsont bánta jó sok zúzódással körülötte.
13/15 anonim válasza:
Haverokkal hülyültünk és egy nagy betondarab a lábamra esett közben, lábközépcsontok eltörtek 2 is. Most gipszbe van a lábam október 17-ig.
14/15 anonim válasza:
Motorbaleset, eltört a sipcsontom es a bokam. Előbbibe velőűrszeget tettek es csavarokat, utóbbit drótoztak. Fel évig nem dolgoztam. Kivettek a fémeket es gyogytornara jártam. Még ma is fáj, főleg a térdem ( azon keresztül kalapaltak ki a velőűrszeget). Páromnak a bokája szanaszét tort, szakadt ugyanekkor. Szep nyár volt :)
15/15 anonim válasza:
Én jégkorival estem el viszonylag szerencsésen, mert műteni nem kellett. A belbokám törtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!