Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha már eltört valamid leírod...

Ha már eltört valamid leírod mi történt és midet törted el?

Figyelt kérdés
nyugi én nem akarom semmim eltörni csak érdekel az ilyen

2014. jan. 2. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Többszörös bordatörés. Leitattak (talán be is drogoztak), aztán megerőszaloltak. Azóta sem tudom, hogyan törtek el a bordáim. Vidám történet..((
2014. jún. 1. 12:43
 12/15 anonim válasza:
Bringa edzésen összeakadtunk a társammal, elbambultunk és az ő pedálja bekerült az én első kerekem küllői közé. És dobtam egy szaltót a betonra a bal kulcscsont bánta jó sok zúzódással körülötte.
2014. júl. 11. 23:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Haverokkal hülyültünk és egy nagy betondarab a lábamra esett közben, lábközépcsontok eltörtek 2 is. Most gipszbe van a lábam október 17-ig.
2014. szept. 17. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Motorbaleset, eltört a sipcsontom es a bokam. Előbbibe velőűrszeget tettek es csavarokat, utóbbit drótoztak. Fel évig nem dolgoztam. Kivettek a fémeket es gyogytornara jártam. Még ma is fáj, főleg a térdem ( azon keresztül kalapaltak ki a velőűrszeget). Páromnak a bokája szanaszét tort, szakadt ugyanekkor. Szep nyár volt :)
2014. okt. 18. 20:37
 15/15 anonim válasza:
Én jégkorival estem el viszonylag szerencsésen, mert műteni nem kellett. A belbokám törtem el.
2014. nov. 21. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!