Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nos hát az a problémám hogy...

Nos hát az a problémám hogy teli vagyok hegekkel. Jó esetben a hegeim fehérek. DE van egy pár ami vérvörös. Esetleg van valaki akivel történt már hasonló? Ismertek valamit ami elhalványítaná ezeket a hegeket?

Figyelt kérdés

Szóval igen teli vagyok hegekkel.. igen depressziós voltam.. családi problémák teljesen mindegy.. az a lényeg hogy már jól vagyok.. már nem érzem magam rosszul KIVÉVE.. ha ránézek a lábamra.. egyik este olyan szinten szétvágtam hogy.. azt hittem elvérzek a seb begyógyult még októberben, de még mindig szinte vérvörös és fél cm-széles heg éktelenkedik ott 3 db is.. rengeteg hegem van de a fehér hegek egyáltalán nem zavarnak.. viszont ezek szörnyű.. görcsbe rándul a hasam sőt az egész testem és lelkileg omlok össze ha a nyárra gondolok. mit ér egy nyár strand nélkül?? Mit ér? Semmit.. június végében kezdődött ez az egész, kicsit sem volt gyanús hogy mindig azt mondtam hogy megvan,majdnem nőgyógyászhoz kellett mennem.. A lényeg - a lényeg.

Valamit ami elhalványítaná ezeket a szégyenteljes dolgokat a lábamon?

2013. dec. 16. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
contractubex, de konzultálj plasztikai sebésszel!
2013. dec. 16. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm máris sokat segítettél:)
2013. dec. 16. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!