Zörgő Ditrinella kérdése:
19 éves Nő vagyok! Én igazából csak beszélgetni szeretnék, olyan édesanyákkal, akik elveszítették a magzatjukat! Biztos van olyan akinek hasonló a sorsa!?
Figyelt kérdés
Szeptember 20.-án megtudtam azt a csodálatos dolgot, hogy kisbabát várunk párommal, nagyon nagy volt az öröm! El is mentünk orvoshoz, aztán akkor a vérzésem szerint 7-8 hetes lehettem, de a petezsákom üres volt! 2 hét múlva visszamentem, és volt a picikémnek szívhangja már! Nagyon örültünk neki! 7 hetes voltam akkor. Voltak pecsételő vérzéseim, de azt mondta az orvosom az a méhszájsebemtől is lehet. Nagyon figyeltem magamra, minden rendbe volt a 12 hétig, mikor mentem UH-ra, azt mondták gond van a picinél, nem volt látható az alsó végtagjai közül az egyik, és kevés volt a magzat vízem, és a pici 3 héttel kisebb volt, mint amennyinek kellett volna lennie!Nagyon megijedtem, a genetikus azt mondta, hogy 2 hét múlva legyen egy Uh-ra még! Az a 2 hét borzalmas volt! Amikor vissza mentem, bíztam és reménykedtem,hogy minden rendbe van a mi kis drágánkkal! De sajnos nem így lett, egyáltalán nem volt már magzat vízem,és mindenféle rendellenesség volt a picinknél. A genetikus azt mondta mindenképpen meg kell szakítani a terhességet, mert az én egészségem van veszélybe! Így másnap be kellett feküdnöm a kórházba! Nagyon féltem ettől az egésztől, azt hittem hogy elaltatnak, és nem érzek majd semmi fájdalmat, de sajnos nem így lett. Vetélő indukciót indítottak meg nálam, másnap levittek a szülőszobára, és ott 3 órán keresztül vajúdtam! Borzasztó volt! Nem tudtam semmire gondolni csak a fájdalomra! A fájdalom: ami nem örömmel végződik... Ezután próbáltam nagyon erős lenni, és arra gondolni, hogy ő már jó helyen van!Nagyon nagy dühöt érzek legbelül, és haragszok az egész világra, hogy pont az én babámnál történt ez! Semmilyen káros szenvedélyem nincs, nem kávézok, nem cigizek, nem energia italozok, nem alkoholizálok, és még is az én Picimnél????!!Mért pont?!! A nappalok még nem is voltak annyira szörnyűek, amikor eljött az este, törtek rám a gondolatok, érzések! Egyszerűen próbálom túl tenni magam rajta, de nem megy:( Amikor alszok, arra kelek fel,hogy sírok! Tudom még fiatal vagyok, és hogy még lehet kisbabám, de nekem Ő KELL!!! 2 hónap múlva vissza kell mennem az eredményért,hogy miért alakult ez így, és igazából rettegek tőle, mert igazából mire az ember már úgy érzi, hogy túl tette magát, nem az hogy elfelejti, mert ezt SOHA nem lehet elfelejteni, de túl tenni igen, addigra megint jön egy csapás, ami vissza rántja az embert, ebbe a mélységes fájdalomba! Igazából ezt azért írom le ide, mert meg könnyebülést érzek, és szeretnék beszélgetni, olyan anyukákkal, akiknek hasonló a sorsuk! Köszönöm hogy meghallgattatok!#BPDKOPP123456
2013. dec. 16. 15:23
1/4 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem másfajta problémám volt a terhességgel, de sok ismerősöm, rokonom van, aki hasonlóképp járt, mint te. Mindnyájuk máshogy viselte a dolgot.
Tudom neked ajánlani a következő oldalt, van akiknek segít, remélem neked is fog: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megnézem
2013. dec. 16. 21:26
3/4 anonim válasza:
Igazabol én 17eves ferfi vagyok, de nagyon rossz volt olvasni, hovy mi történt veletek. Szörnyen sajnállak Benneteket. Jo kedvet es tovabbi szep eletet kivanok a szamotokra! :) en csak annyit tudnek mondani, hogy tölts tobb időt a paroddal o biztos segit ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Kicsit meglepődtem, de nagyon szépen köszönöm!! Aranyos vagy!
2013. dec. 17. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!