Eltörtem a bokám. Meddig lesz rajtam a fekvő- majd a járógipsz?
Korcsolyázás közben elestem, a tibia (sípcsont) végét törtem el 3 nappal ezelőtt. 2 nappal ezelőtt kaptam meg az U-alakú fekvőgipszet. Meddig lesz ez rajtam kb. a körkörös gipsz a járógipszet jelenti? Ha nem az meddig lesz rajtam?
[link] a bal részen hosszan majdnem letört az a csontdarabka. Elmozdulni nem mozdult el, műtét nem volt
"És ajánljátok a műanyag gipszet?"
Haveromnak olyan volt és annyi előnye mindenképpen van, hogy az alá kérheted, hogy ne tegyenek sarkat és úgy rá tudsz húzni egy rendes, a méretednél pár számmal nagyobb cipőt is. Venni kell a kínaiban két pár olcsó cipőt, az egyik a saját méreted legyen (ez megy a jó lábadra), a kb. 3 számmal nagyobb másik cipő meg rámegy a gipszeltre. Így lényegében észre sem lehet venni, hogy gipszben van a lábad :D
Jobbulást!
Áh! Nem igazán akartak műanyag gipszet adni, tehát maradt a sima, de nagyon nehéz!!! (ma kaptam)
HELP ME!!!
Ó, te szegény! Jó nagy gipszet tehettek rád akkor, ha ennyire nehéznek érzed.
Tudsz ráállni azért, meg menni vele? Vagy mankózol?
Meg tudtad szokni mostanra a járógipszet? Vagy nagyon kényelmetlen még mindig?
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!