Milyen érzés, amikor valakinek járógipszben van a lába? Tényleg nagyon rossz?
Nekem most járógipszben van. Műanyag, vagyis könnyebb, mint a sima járógipsz. Először szorosnak tűnt, amikor felrakták, de mostmár jó, lépni is tudok benne, persze mankót is használok, és nem olyan, mintha gipsz nélkül mennék, mert merev a boka résznél (nekem bokatörésem volt) de elég jó. Raktak be alábélelő anyagot, hogy komfortosabb legyen. Még nem viszket a lábam. Mostanában nincs nagy kánikula, szóval izzadni nem nagyon fog. Azért ezt a műanyag gipszet választottam a hagyományos helyett, mert sokkal könnyebb.
Veled mi történt amúgy? Miért kell gipszbe tenni a lábad?
Köszönöm a részletes választ, szerencsére megúsztam törés nélkül, nem lesz gipszem, csak eléggé beparáztam miatta, hogy milyen lesz, ha lesz! :)
De örülök, hogy nem kaptam, ahogy leírod, tényleg nem lehet túl jó. Jobbulást neked! Sokáig leszel gipszben?
Örülök, hogy jól alakultak a dolgaid.
Nekem még 4 hétig lesz gipszben a lábam. Sok, nem sok, nem tudom, kicsit nehéz kivárni a végét. Vettünk a gipszelt lábamra egy óriási mamuszt (45-ös). Azt veszem fel itthonra is, meg kintre is. Ma már tudtam menni mankó nélkül is, igaz elég lassan. Szóval alakulok.
Amúgy tényleg nem vészes, túl lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!