Miért kell valakinek leszívni a térdét?
Figyelt kérdés
Kifordult a térdem és egyből másnap az orvos leszívta róla a vizet, de borzasztóan fájt! Ezek után megint rá 1 napra el kellett mennem megnézetni, és ismét le akarták szívatni de mondtam hogy nem engedem, mert utána megint le kell és nem valami kellemes a gyakori szurkálás. Erre egyáltalán minek van szükség? Lesz bármi bajom ha továbbra sem engedem? Elvileg most Pénteken le fogják szívni , de feleslegesnek tartom,mivel ezelőtt is volt balesetem, ugyanígy be volt vizesedve a térdem és egyszer sem szívták le, mégsem lett semmi bajom. Mire való ez?!#térdszívás
2013. dec. 17. 23:47
1/2 anonim válasza:
Mivel felvizesedett a sérüléstől a térded. Ha nem szívnák le, bedagadna és nem tudnád egy idő után behajlítani, sőt menni se.
2/2 anonim válasza:
Nem kell leszívni. A természet mindig a normális állapot helyreállítására törekszik, akkor is rendbe jönne ha sohasem mennél orvoshoz. Én például húsz éve nem voltam orvosnál, közben kétszer volt csonttörésem, egyszer lép zúzódásom ami ugye belső vérzéssel jár, túléltem.
Az a te döntésed, hogy orvoshoz mész és összebarmolnak. Nem hiszem hogy az ÁVÓ szállított oda egy fekete autón éjjel kettőkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!