Büdösödik be a lábam a gipszbe . Mi a francot tudnék csinálni?
Hé, emberek! Itt valaki valamit nagyon félreértett!
Igen, okom van idegeskedni a történtek és a helyzet miatt, de nem én írtam, hogy "osztod az észt" meg ilyenek.
A "megőrülök-et" is arra írtam, hogy megőrülök saját magamtól, hogy ilyen helyzetben vagyok ....
Egyetelen mondat amit írtam, hogy "az orvosnál nem mossák meg a lábam". Ha ismeritek a mai szolgáltatást, akkor tudjátok, hogy minden futószalagon megy, alig állnak szóba az emberrel ..., na mindegy
Én levettem, amikor a karomon volt... én se bírtam idegekkel. Valami fertőtlenítővel ess neki. Az sokáig megakadályozza, hogy visszabüdösödjön.
Amúgy én se értem a nagy sértődéseket, szerintem nem te voltál itt az idegbajos, kedves kérdező :D
Aha, te is levetted, akkor jó, mert én is lefogom. :) Köszi, hogy írtál! :)
És köszi a tisztánlátást! :) Megnyugtató, hogy van aki értelmezni tudja a dolgokat.
Itt meg nekem, hogy "elküldesz engem is a picsk@ba" .... miért, kit küldtem el, vagy kinek "osztottam az észt"?
Ti mit olvastok??? Itt mindenkinek elment a józan esze? (tisztelet a kivételnek)
Nem a kérdező a sértegető idegbajos, hanem ti! Úristen! Ennyi hülyét egyrakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!