Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Büdösödik be a lábam a gipszbe...

Büdösödik be a lábam a gipszbe . Mi a francot tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Hintőport szórtam már bele, de nem segít. És még 4 hétig rajta lesz. Olyan gipsz ami elől a sípcsontomnál nyitott, akár én is letudnám venni, mert néztem mikor kötést cseréltek a sebemen, hogy hogy szedik le ... de egyelőre még nem próbálkoztam.
2013. nov. 26. 16:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg attól vagy ilyen ideges, mert gipszben van a lábad és korlátoz. Azért szerintem próbálj meg lenyugodni.
2013. nov. 26. 16:35
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Hát, ez jól felhúzta magát. :) Csak amúgy nem értem, hogy ha ennyire tudja, akkor minek kérdezi meg. Hogy legyen min kötözködni?
2013. nov. 26. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
12 Gondolom igen. Ha az ember korlátozva van egy gipsz miatt, sok feszültség felgyülemlik benne.
2013. nov. 26. 16:39
 14/18 A kérdező kommentje:

Hé, emberek! Itt valaki valamit nagyon félreértett!

Igen, okom van idegeskedni a történtek és a helyzet miatt, de nem én írtam, hogy "osztod az észt" meg ilyenek.

A "megőrülök-et" is arra írtam, hogy megőrülök saját magamtól, hogy ilyen helyzetben vagyok ....

Egyetelen mondat amit írtam, hogy "az orvosnál nem mossák meg a lábam". Ha ismeritek a mai szolgáltatást, akkor tudjátok, hogy minden futószalagon megy, alig állnak szóba az emberrel ..., na mindegy

2013. nov. 26. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Én levettem, amikor a karomon volt... én se bírtam idegekkel. Valami fertőtlenítővel ess neki. Az sokáig megakadályozza, hogy visszabüdösödjön.

Amúgy én se értem a nagy sértődéseket, szerintem nem te voltál itt az idegbajos, kedves kérdező :D

2013. nov. 26. 16:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Aha, te is levetted, akkor jó, mert én is lefogom. :) Köszi, hogy írtál! :)

És köszi a tisztánlátást! :) Megnyugtató, hogy van aki értelmezni tudja a dolgokat.

Itt meg nekem, hogy "elküldesz engem is a picsk@ba" .... miért, kit küldtem el, vagy kinek "osztottam az észt"?

2013. nov. 26. 17:19
 17/18 anonim válasza:

Ti mit olvastok??? Itt mindenkinek elment a józan esze? (tisztelet a kivételnek)

Nem a kérdező a sértegető idegbajos, hanem ti! Úristen! Ennyi hülyét egyrakásban.

2013. nov. 26. 20:03
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszi! Ne foglalkozz vele, már megszoktam, hogy itt rengetegen trollkodnak. :) Tulajdonképpen az ő személyiségi bizonyítványuk .....
2013. nov. 27. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!