Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fáj a talpam a nagylábujjam...

Fáj a talpam a nagylábujjam alatti részen egy ideje. Mit lehet vele csinálni, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

A munkám olyan, hogy egész nap rohangálnom kell, és egy hete kábé elkezdett eléggé fájni a nagylábujjam alatti részen a talpam a bal lábamon. Járáskor eléggé fáj, nyomásra érzékeny.

Mi lehet a baj oka (megerőltetés?) és mit tudok vele csinálni?

Pihentetni nem tudom, szabadságra nem tudok idén már menni.

Orvos mit tudna vele tenni?

2013. nov. 9. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem ugyanez volt egy egész nyáron át, megtanultam a talpélemen járni, túrázni is voltam, meg fesztiválozni, de folyamatosan fájt. elmentem orvoshoz, hátha ad rá valami kenőcsöt, megröntgenezték és kiderült, hogy el volt törve az a csont. közölték, hogy fakír lehetek, ha ezzel mászkáltam 3 hónapig. 1 hét fekvőgipsz, majd 1 hónap járó...

nem mondom, hogy neked is el van törve, de szerintem menj el sebészetre, mert rossz tartást vehetsz fel emiatt, hosszú távon az pedig nagyon nem jó...

2013. nov. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!