Fáj a talpam a nagylábujjam alatti részen egy ideje. Mit lehet vele csinálni, hogy elmúljon?
A munkám olyan, hogy egész nap rohangálnom kell, és egy hete kábé elkezdett eléggé fájni a nagylábujjam alatti részen a talpam a bal lábamon. Járáskor eléggé fáj, nyomásra érzékeny.
Mi lehet a baj oka (megerőltetés?) és mit tudok vele csinálni?
Pihentetni nem tudom, szabadságra nem tudok idén már menni.
Orvos mit tudna vele tenni?
nekem ugyanez volt egy egész nyáron át, megtanultam a talpélemen járni, túrázni is voltam, meg fesztiválozni, de folyamatosan fájt. elmentem orvoshoz, hátha ad rá valami kenőcsöt, megröntgenezték és kiderült, hogy el volt törve az a csont. közölték, hogy fakír lehetek, ha ezzel mászkáltam 3 hónapig. 1 hét fekvőgipsz, majd 1 hónap járó...
nem mondom, hogy neked is el van törve, de szerintem menj el sebészetre, mert rossz tartást vehetsz fel emiatt, hosszú távon az pedig nagyon nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!