Büdösödik be a lábam a gipszbe . Mi a francot tudnék csinálni?
Nem, a sebem nem büdösödik, tegnap kötötték újra, csak a lábam, mert az már 2 hete nem volt megmosva.
Orvosnál nem mossák meg kedves válaszoló. :)
Megőrülök.
És ha elmozdul a csont és rosszul forr össze?
Mikor kell menni vele az orvoshoz? Majd akkor vigyél magaddal vizes törlőkendőket és mosd át a labáad ha leszedik.
Mit oltogatod itt az embereket?
Tudod, ha sebes, akkor az is büdösödhet, nem írtad, hogy mi büdösödik, én is a sebre gondoltam először, de ha csak simán retkes a lábad, az más. Szerintem ne szedd le otthona gipszet, de neked asszem mondhatom, majd engem is nyilván elküldesz csak a p*csába. Nemtudom mondjuk akkor minek írsz ki kérdést, ha a válaszolókat csak leoltod, te meg úgyis azt csinálod, amit már előre elterveztél.
Már most is olyan laza, hogy simán tudom mozgatni a gipszben a lábam. Műtöttek, lemezelték-csavarozták ...
Ne legyél már olyan sértődékenyek ..., én csak annyit írtam, hogy nem mossák meg az orvosnál a lábam, nem írtam semmi sértőt, nem értem miért idegbajoskodsz.
Csütörtökön mennék varrat kiszedésre, de olyan büdös, hogy szégyenlek így menni.
Itt is levette egyik válaszoló, hm ... "asszem" nekiesek :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__1291..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!