Mit csináljak ezzel a sebbel? (kép)
Aza helyzet hogy 5 napja csúnyán szét vágtam a kezem. (elég mély seb) azóta is úgy van,nem mentem el orvoshoz összevarratni. Végülis már annyira nem fáj,ma vettem le róla a kötszert. Azóta (5 napja) semmilyen folyadék nem érte a sebet.Amikor be kötöttem az előtt tettem rá egy pici arcszeszt (más nem volt itthon). Ahogy le vettem most a kötszert elég fura szaga van a sebnek,lehet a körülötte lévő rá száradt vér miatt vagy el fertőződött nem tudom. Valaki valami ötlet? Orvoshoz nem szivesen megyek vele. Köszönöm szépen előre is.
Meglehetősen mély a seb,én a helyedben mindenképp megmutatnám dokinak, mert óhatatlanul elfertőződhet.
Ha koszos volt az eszköz, amivel elvágtad, még jó kis vérmérgezést is kaphatsz. Nem fut felfelé a karodon kék csík? Mert ha igen, azonnal orvos, de ha nincs, akkor is nagyon ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!