Ezzel el kene mennem az orvoshoz? (Majdnem az egesz also karom tiszta kek lila varalafutasos)
Elmentem mult het szombaton jegkorcsolyazni. Elestem egy parszor s kozben eszre se vettem, hogy a konyokom nagyon be van dagadva es szinte egy kissebb labda szeru valami keletkezett a helyen. Azt mondanom se kell, hogy olyan volt mint a szivarvany, de a labda alaku valami nagyon megijesztett. Meg kardiganon keresztul is eszre lehetett venni. Gyorsan raktam ra jeget es lenyomtam. Az a golyo alaku ize mar lement de a szivarvany meg mindig nem. Tiszta LILA KEK A KEZEM. Majdnem az egesz also karom. Mar egy hete van ez igy, egy nagyon kicsit javult a folyamatos ectes vizesruhazastol meg a jegtol, de meg mindig nem az igazi. El kene mennem vele az orvoshoz?
Azert nem tudom mert, igaz hogy nagyon csunya, de nem faj egyaltalan. Neha kellemetlen letennem a karom az iskola padra de amugy semmi gond. De viszont erzek egy pici csontot vagy en nem is tudom, hogy minek nevezzem a konyokomon egy pici golyo feleseget ott ahol megutottem.
Es elegge megremiszt. Mutattam az anyamnak o azt mondta, hogy nincs ott semmi, de en erzem hogy van.
Valakinek valaha volt ilyenje? Mit csinaljak vele? Ez meg veszelyes is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!