Egyembör kérdése:
Hétfőn kibicsaklott a bokám és péntekre elkezdett belilulni. Szombatra már mind a két oldalon lila lett. Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Hétfőn a baleset után megröngenezték és azt mondták, hogy nincs eltörve, álljak rá nyugodtan és fáslizzam, meg pihentessem. Ez meg is történt, már a fájdalom is enyhült, de a lilulás aggaszt. Mennyek el megint orvoshoz?2013. szept. 28. 14:29
1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem semmi baj nincs vele. :) Nekem eltört az egyik lábközépcsontom (szinté hétfőn), nem mozdult el a csont, gipszet sem kaptam, rá is állhatok. Viszont nekem is össze-vissza lilul, már a bokám is olyan, pedig annak nincs is baja.
Szóval nyugi, szerintem normális, kell neki idő, hogy helyrejöjjön. Majd fokozozatosam más-más színe lesz a bokádnak, ahogy szívódik fel: először kék, aztán zöldes, sárgás, barnás...stb. Ha nem látod, hogy javulna, akkor menj vissza az orvoshoz (vagy ha jobban fáj, nem tudsz ráállni...stb.).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem igazad lesz :)
2013. szept. 29. 13:47
4/4 anonim válasza:
Véraláfutásra van is kenőcs
Patikában biztos tudnak valamit ajánlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!