Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Beázott elöl a járógipszem,...

Beázott elöl a járógipszem, nedves belül nagyon, hajszárító megoldja?

Figyelt kérdés

Történt már valakivel ilyen???

Nyomom rá a hajszárítót, de csak nedves marad belül ez az alábélelő pólya, amire a gipszet rakták, rendesen felszívta a vizet messzire, a franc essen belé. VAgy reggelre kiszárad magától?

2013. okt. 16. 18:59
 1/6 BwanaMze ***** válasza:
Jobban jársz ha kiszárítod mert felázik a bőröd és nagyon kellemetlen lesz. Sajnos az is előfordulhat, hogy begombásodik ha nedvesen hagyod. Ha van légrés akkor hajszárító is segít de ahol a bőrödhöz ér a gipsz ott vigyázz mert lassan melegszik át. Ha túlfűtöd a gipszet hiába hagyod abba a melegítését a külső felület még tovább melegíti a belsőt. Ha le tudsz dugni pár bipolán (műanyag) csövet a gipsz mellett amiket kint csokorba szedsz azokba is belefúvathatsz levegőt. Ha nem közelről fújsz bele nem lesz nagyon forró és lassan kiszárítja a belső részt is.
2013. okt. 16. 19:18
 2/6 anonim válasza:
Huhh, én is voltam így, nem is olyan régen... Szerintem ne dugj bea gipsz alá semmit, mert felsértheted a bőrödet a gipsz alatt. Ez műanyag gipsz? Az enyém az volt, de kb. 2,5 órán keresztül szárítgattam így is. Ez az egyetlen megoldás! Muszáj kiszárítani rendesen, nehogy begombásodjon! Sajnos tényleg sokáig tart....
2013. okt. 16. 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ez nem műanyag, hanem igazi gipsz. Elöl van rés, a lábujjaim itt kint vannak, ott hajszárítózom. A víz is ott ment be :S
2013. okt. 16. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
A gipsz nem megy szét, az már kiderült, de én is a bőrömet féltem, mintha vizes zokniban lennék, ami nem tud kiszáradni...
2013. okt. 16. 19:28
 5/6 anonim válasza:
Hát, szárítgasd akkor körbe-körbe, alaposan! Lassan fog menni, de muszáj!
2013. okt. 16. 19:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz, igyekszem! :D
2013. okt. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!