Beázott elöl a járógipszem, nedves belül nagyon, hajszárító megoldja?
Figyelt kérdés
Történt már valakivel ilyen???
Nyomom rá a hajszárítót, de csak nedves marad belül ez az alábélelő pólya, amire a gipszet rakták, rendesen felszívta a vizet messzire, a franc essen belé. VAgy reggelre kiszárad magától?
2013. okt. 16. 18:59
1/6 BwanaMze válasza:
Jobban jársz ha kiszárítod mert felázik a bőröd és nagyon kellemetlen lesz. Sajnos az is előfordulhat, hogy begombásodik ha nedvesen hagyod. Ha van légrés akkor hajszárító is segít de ahol a bőrödhöz ér a gipsz ott vigyázz mert lassan melegszik át. Ha túlfűtöd a gipszet hiába hagyod abba a melegítését a külső felület még tovább melegíti a belsőt. Ha le tudsz dugni pár bipolán (műanyag) csövet a gipsz mellett amiket kint csokorba szedsz azokba is belefúvathatsz levegőt. Ha nem közelről fújsz bele nem lesz nagyon forró és lassan kiszárítja a belső részt is.
2/6 anonim válasza:
Huhh, én is voltam így, nem is olyan régen... Szerintem ne dugj bea gipsz alá semmit, mert felsértheted a bőrödet a gipsz alatt. Ez műanyag gipsz? Az enyém az volt, de kb. 2,5 órán keresztül szárítgattam így is. Ez az egyetlen megoldás! Muszáj kiszárítani rendesen, nehogy begombásodjon! Sajnos tényleg sokáig tart....
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ez nem műanyag, hanem igazi gipsz. Elöl van rés, a lábujjaim itt kint vannak, ott hajszárítózom. A víz is ott ment be :S
2013. okt. 16. 19:26
4/6 A kérdező kommentje:
A gipsz nem megy szét, az már kiderült, de én is a bőrömet féltem, mintha vizes zokniban lennék, ami nem tud kiszáradni...
2013. okt. 16. 19:28
5/6 anonim válasza:
Hát, szárítgasd akkor körbe-körbe, alaposan! Lassan fog menni, de muszáj!
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz, igyekszem! :D
2013. okt. 16. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!