Göndör hajúak! Nektek mennyire gubancolódik?
Figyelt kérdés
Mennyire gubancolódik a hajatok, szoktátok egyáltalán fésülni?2013. szept. 27. 15:38
1/5 anonim válasza:
Havonta egyszer, ha fésülöm azt a szőrszörnyet, ami a fejemre nőtt!
2/5 anonim válasza:
Én hajmosáskor.Teszek rá balzsamot,kifésülöm,lemosom,teszek rá habot és go szárítani.:D
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem hajmosás után első nap a legszebb, második nap sem vészes, de harmadik naptól kezdve gubancolódik... 4. nap meg újra hajmosás, mert akkor már reménytelen.
Fésülni már nem is szoktam, mert attól oroszlánsörény lesz belőle és úgy ronda...
2013. szept. 27. 16:25
5/5 anonim válasza:
Nekem az a baj hogy hosszu, sok, es nagyon gondor. :/ Ha gondoren hagyom akkor heti ketszer mosok hajat es csak vizesenrogton hajmosas utan fesulom ki mert csak abban az allapotban tudom... :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!