Mire számítsak? Milyen lesz? /F_20/ többi lent
Sajnos kedden eltörtem a bal bokámat. Mivel a törés helyén és környékén fel volt dagadva így (fekvő)gipszsínt kaptam, amelyet várhatóan kedden levesznek.
1. Számítsak-e arra, hogy járógipszet kapok vagy "csak" bokarögzítőt kapok majd?
2. Járógipsszel mehetek-e majd iskolába?
3. Kell-e mankót használnom?
4. Milyen lesz majd az első néhány nap az iskolába? (tanárok, osztálytársak, iskolatársak)
5. Mennyi idő alatt jöhet teljesen rendbe a bokám?
6. Kell-e arra számítanom, hogy a jövőben ez a bokám sérülékenyebb lesz mint a másik?
Szia! Hát nekem nem teljesen így van. Nekem a sípcsontom van elrepedve! És ezt a kis repedést nekem 6 hétig nem lehet terhelni. Nem értem, hogy a bokatörés fekvőgipszben hogy lehetne csak pár hét? (Előttem szólótól kérdeztem.)
Én jelenleg (2013. 11. 06.) a negyedik hetemnél járok, 2 hét múlva tesznek rá járógipszet. Aztán még nem tudom: talán heteket kell még járógipszben töltenem.
Egyébként én is izgulok azon, hogy muszáj lesz -e a járógipszemhez mankót használni, tehát ezt nem tudom pontosan, de szerintem nekem elég lesz az egyiket használni, nem tudom, hogy neked ez hogy fog kialakulni.
Nekem tudom, hány hét alatt jöhet rendbe a bokád, de nekem kb. 8 hét.
A 4. kérdésedhez: Én meg nem mentem járógipsszel iskolába, de az én osztályomat utálom, rühellek oda járni, egyesek igazi majmok, tehát engem biztosan fognak csúfolni. Nem tudom, hogy a te osztálytársaid milyenek..
Én ennyit tudok hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!