Holnap béltükrözésem lesz Crhon-gyanú miatt. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Bódításban fogja csinálni egy kaposvári professzor, de eléggé félek. Sosem volt még semmilyen komoly beavatkozásom, nagyon be vagyok rezelve. Félek, hogy nem fog eléggé "kiütni" a kábszer. Egyáltalán hogy adják be? Injekció vagy infúzió formában? Mennyire leszek kába utána?
17/L
2013. szept. 8. 09:04
1/4 anonim válasza:
hát ez nagyon egyénfüggő meg orvosfüggő ...
van, amelyik lerendezi egy sima Seduxennel, de van amelyik Dormicummal vagy Propofollal szinte teljesen "kiüt", tehát így látatlanba semmit se lehet mondani.
esetleg több infót tudsz ? vagy ennyi az össz?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ennyi az össz. :/ Nem tudom, mivel fognak kábítani, meg magát az orvost sem ismerem. A belgyógyászom kifejezetten hozzá utalt be, tehát ő megbízik benne.
2013. szept. 8. 09:23
3/4 A kérdező kommentje:
Túl vagyok rajta, gondoltam, megírom, milyen volt. Még kicsit korábban be is hívtak, mint ahogy az időpontom volt. Deréktól lefelé le kellett vetkőznöm, felfektettek egy asztalra, betakartak. Betették a kanült. Bejött az orvos, beadtak egy apulla Buscopant és valamilyen k betűs bódítószert, a nevére már nem emlékszem. Oldalra kellett feküdnöm, és megkérdezték, hogy szédülök-e már. Mondtam, hogy nem, nem érzek semmit. Azért elkezdték. Az eleje nem volt vészes, csak a kanyarok. Aztán ahogy egyre feljebb értek, egyre rosszabb volt. A bódítószer még mindig nem használt. Nem tudtak feljutni valamiért a vékonybélig, ezért odahívtak még egy ápolónőt. Az egyik oldalról nyomta a hasamat, ez a másik "kedves" meg belekönyökölt a hasamba. Persze üvöltöttem a fájdalomtól, mire megkaptam ettől a drága nővértől, hogy mire jó az, hogy kiabálok. Hát nem is tudom, olyan jó ötletnek tűnt, egyébként csak jókedvemből csináltam. Nagy nehezen felnyomták a vékonybélig, addigra végre elkezdett hatni a drog. Ekkor már 15 perce tartott a vizsgálat, amit szinte végigüvöltöttem a fájdalomtól. Ekkor a drogtól beállt elég furcsa pózba a két kézfejem, nem tudtam mozogni, csak foltokat láttam, és olyanok voltak a hangok, mintha másik szobából beszélnének hozzám. Csináltak 2 biopsziát és egy polipot kivágtak, de ezekből már semmit sem éreztem, a drogtól pedig már kába voltam. Saját lábon nem tudtam kimenni, 2en vittek ki a pihenőbe. Behívták anyukámat, aki azt mondta, fehér volt a szám is, remegtem, a pupilláim aprók voltak, de felemás nagyságúak. Az apukám az épületből is kiment, mert a folyosón is hallani lehetett, hogy sikítok. Otthon 4 órát aludtam, de még este is szédelegtem ettől az anyagtól. A kanült rosszul tették be, a helye feldagadt és vörös. Éreztem, hogy csíp, amikor betették, a nővér szerint meg nem lett volna szabad csípnie. A drog egyébként szépen marta a vénámat, ahogy beadták, de ez pár másodperc alatt elmúlik. Lehet, hogy csak én vagyok immunis az ilyen dolgokra, a fogorvosnál sem hat nekem soha az érzéstelenítő. Mindez volt tegnap előtt, azóta vérzek, és eléggé fáj a hasam, bár gondolom ez természetes. Mindenesetre velem így történt, nem ijesztgetni akartam senki, de soha többet nem nyúlhat hozzám senki altatás nélkül. Sok sikert a vizsgálat előtt állóknak!
2013. szept. 11. 11:56
4/4 anonim válasza:
vérzel ???????????????????????
azért az nem túl természetes !!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!