Holnap rakják fel a fogszabályzómat. Mire számítsak?
Szerintem ez orvosfüggő :) Nekem mondjuk anno egyszerre rakták fel, másfél óráig tartott :( Nekem úgy volt, hogy csak aznap fájtak a fogaim, utána nem, viszont a fogszabályzó nagyon felsértette a számat, és egy hétig nem bírtam rendesen enni a sebektől. De ne ijedj meg, egyrészt lehet, hogy csak nekem volt ilyen, másrészt viszont ha túléled az első egy-másfél hetet, utána nem igazán fog fájni, csak ha húznak rajta, akkor is csak egy-két napig, mert akkor mozdulnak ki a fogak. Kitartás!
Énnekem egy évig és négy hónapig volt fent, idén júniusban vették le, bárlehet, hogy azért volt ilyen rövid idő, mert egyszerre tették fel. Barátnőm nővérének már több, mint öt éve tették fel, és még mindig fent van - maszekorvos átka. Én sztk-ba jártam, és gyönyörű munkát végeztek :) Hova jársz orvoshoz?
Én a Semmelweis Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikára járok egy fiatal doktornénihez. :)
Sajnos sok helyen olvastam, hogy felsebzi, szóval nem hiszem, hogy csak te voltál ezzel egyedül. Remélem, hogy egy hét múlva a 18. születésnapi bulimra már nem fog annyira fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!