Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyi idő alatt lehet trombóz...

Mennyi idő alatt lehet trombózist kapni?

Figyelt kérdés
Tegnap kiment a térdem,toksínt kaptam.Azt mondták ezzel mennem kell,mert trombózist kapok,de nagyon nagyon fáj,nem bírok vele menni.Mankóval kínódok,de inkább csak fekszem.Ma 600ml vért szívtak le a térdemből.Igaziból bevallom ráhisztizek.Undorodom tőle,meg félek,de fáj is tényleg!!!!Félek a trombózistól.Azt mennyi idő alatt lehet kapni?Mennyi mozgás kell,hogy megakadályozzam?Nagyon köszönöm ha valaki tud válaszolni!
2013. aug. 21. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem kérj orvostól tanácsot. Ha olyan szintű a probléma, hogy fennáll a trombózisveszély akkor kéne kapnod vérhígítót.

Nem tudom mikor mész kontrollra, de erre mielőbb kérdezz rá.

2013. aug. 21. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem is értem miért nem kaptál vérhígító injekciót. Ma már bevált gyakorlat,h nem csak műtét után,de rögzítés alatt is adnak. Mikor kell kontrollra menned?

Ha csak később,inkább menjetek vissza,mert trombózis(tüdőembolia)a mozgáskorlátozottság miatt néhány nap alatt kialakulhat.

2013. aug. 21. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ráadásul a gipsz,v. toksín azért van,h ha duzzad a térded,ne feszüljön bele a körkörös rögzítésbe. Ezzel pedig nem lehetne mászkálni. Ezt hívják köznyelven fekvőgipsznek.
2013. aug. 21. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!