Mitől lehet trombózist kapni terhesség alatt? Valóban kijöhet 2-3órás ülés után?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 17:29
1/4 anonim válasza:
Szia!
Aki veszélyeztetett ebből a szempontból, annak a terhesség alatt Clexan injekciót kell használnia!!
2/4 A kérdező kommentje:
Hála az égnek nem vagyok veszélyeztetett.7 végén megyek Pestre lakodalomba és tőlünk kb. 3 óra az út és sokan mondták,hogy a sok üléstől trombózist lehet kapni és,hogy sűrűn álljunk meg pihenni!
2010. máj. 12. 17:41
3/4 anonim válasza:
Igen, legalább félúton meg kellene állni pihenni, kinyújtózni!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én még sosem gondoltam erre, pedig visszerem is van:(
Sokat ülök(munka), de remélem nem lesz gáz.Doki sem mondott rá semmit, csak hogy ezek nem olyan vészes erek.Pedig nekem nagyon nem tetszenek.
Na majd el is ballagok egy érsebészhez.Meg tartok gyakoribb szünetet, ha lehetőség lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!