Gipszet ti mennyi idő alatt szoktátok meg? Vagy meg tudtátok szokni valamennyire?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 08:31
1/7 anonim válasza:
Nos inkább elviseltem mint kellemetlen rosszat a jóért.
2/7 anonim válasza:
Kb. 1 hét alatt.
Én teljesen meg tudtam szokni, egy idő után már alig zavart valamiben.
3/7 anonim válasza:
Attol fugg,mid van gipszelve.Labad vagy kezed?Lab szerintem rosszabb lehet (nekem az meg nem volt). Viszont nem biztos,hogy mindig a lab a rosszabb. Nekem most vettek le egy hete a gipszet a karomrol. 8het volt vallig gipszben a kezem..ebbol egy het volt gipszsin.En nem igazan tudtam megszokni.Jo valamennyire hozzaszoktam,mert muszaj volt hordanom,de utaltam.Csak haton tuftam aludni,ugy is nehezkesen.Pont az irokezem raadasul.Semmi nem ment egyedul,vegig felkotve hordtam,mert nehez volt es ossze-vissza dagadtak az ujjaim,amint megprobaltam levenni a kendot..Mid van gipszben?
4/7 rajmi1234 válasza:
én kb 2 óra alatt de ha meleg van úgy 1 nap.
5/7 A kérdező kommentje:
A gizssínt én is utáltam első héten, a körgipszet aztán két nap alatt aránylag megszoktam. Nem is viszket még. Ujjam tört el.
2013. aug. 3. 12:45
6/7 anonim válasza:
Szerezz be egy elég hosszú hurkapálcát, amivel tudsz alatt vakaródzni. Utána már nem vészes... (Átéltem a dolgot én is, nálam jobb kézfejtörés...) Azt hittem megbolondulok, úgy viszketett. De feltaláltam magam hamar... :)
7/7 anonim válasza:
Nem annyira a gipsz a borzasztó, hanem a mellékhatások ! Nekem a lábamon volt. Aludni csak hanyatt fekve tudtam,a WC egy kabaré volt,a viszketést már említette valaki,legnagyobb bajom az egyoldalú hátizom terhelés miatt fellépett idült izomgörcs,ami a mellkasom jobb felére is átterjedt,a mankózás következtében... Levegőt alig kaptam és rettentően fájt. Aki nem túlsúlyos és fiatal az könnyebben viseli...Levételkor az adott testrész sokkoló látvány a sorvadás miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!