Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti szoktatok altatot bevenni...

Ti szoktatok altatot bevenni vizsga elotti este?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozok h altatot kellene bevegyek vizsga elott m sosem tudok aludni.mit szoltok jo otlet?
2013. júl. 19. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet
2013. júl. 19. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem jó ötlet én tuti nem tudnék felkelni plussz azt se tudnám hol vagyok és miből is vizsgázok aznap :D elég cinkes lenne
2013. júl. 19. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:

persze még vizsga előtt is , jót fog tenni, hidd el!

az izgalom és szorongás ami benned van vizsga előtt valójában felerősíti és a gyógyszer ellentétes hatását hozza ki, sokkal jobban fogsz tudni koncentrálni

2013. júl. 22. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én az írásbeli és a szóbeli érettségi előtti este megittam egy csésze citromfű teát, ami nyugtató hatással bír, elhittem, hogy minden rendben, és így lett. Bár az elalvásban ritkán segít, éjszaka egyszer sem ébredtem meg, és tök jó dolgokat álmodtam, és reggel kipihent voltam. Nekem ez vált be.
2013. júl. 31. 01:42
 5/5 anonim ***** válasza:

ha már m indenáronm altatót, nyugtatót akarsz, akkor macsakgyökér kivonat teát igáyl, vagy ennek tabletta változatát a Valeriánát, ami kicsit lenyugtat, de nem tompít. Altatónak két szem kell. Recept nnélköl kapható a patikában, ponta ezért mert gyógynövény kivonata miatt teljesen ártalmatlan. cicákat is megnyugtatja egyébként, attól macskagyökér.

Na pesze azért nem kell a cicáknak tablettát adni, van valami spricni nekik, a Valeriana humán gyógyszer.

2013. aug. 7. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!