Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi lehet ez? Volt már ilyen...

Mi lehet ez? Volt már ilyen valakivel?

Figyelt kérdés

Komoly sérülés?

Csütörtökön nyak mögé húzást csináltam és lehúztam és a nyakam mögött tartottam egy kis ideig, hírtelenül begörcsöt a hátúl a tarkóm elengedtem és kicsit rosszúl lettem. Ma edzésen amikor erőlködtem jobban francia rudas bicepsznél hátúl a tarkom bal oldalát elég rendesen érezetem, mintha lüüktetne ott egy ér, ilyen szédduran a fejem érzés, veletek is volt már ilyen? most mintha elmúlt volna de bizonytalan vagyok.. hétfőne dzésen derül ki el e múlt. De mi lehet ez?

- Hétfő van és igaz h alig de még érzem egy kicsit. Félek, hogy valami az agyammal lehet. :/ volt már hasonló valakivel?

2013. aug. 19. 16:21
 1/6 anonim válasza:
Ajánlom,hogy látogasd meg az orvost,ha még mindig fáj,még akkor is,ha már ritkábban. Ez azért van(szerintem),mert meghúztad a nyakcsigolyádat. Máskor légy óvatosabb! 13/L
2013. aug. 19. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szedsz valami szintetikus kiegészítőt? Attól is lehet vagy ha túlzottan megerőltetted..
2013. aug. 19. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:
fehérje, bcaa, vitaminok :)
2013. aug. 19. 16:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor fáj ha állva edzem fekve nem para, amúgy így ülök forgatom a fejemet nem fáj semmi. AMikor erőlködöm azt sem nevezném fájdalomnak ilyen kis szerény érdekes dolog.
2013. aug. 19. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez lehet szintetikus vitamintól. Érdemes lenne egy ideig természetes dolgokat kipróbálni és megnézni hogy úgy is van nálad ilyesmi ráadásul a természetes dolgok az állóképességre is nagyon jó hatással vannak. A világon az egyik legjobb fehérje pótló a kendermagpor:

[link]

Ebből napi 2-3 evőkanál a napi adag, de lehet több is ha valaki igényli, szóval nem olyan mint a szintetikumok.

Az a nagy különbség a szintetikus dolgok és a természetes dolgok között, hogy a szervezet jobban tudja hasznosítani, sőt a szintetikusok néha károsíthatnak is, szóval mindenképp javaslom hogy próbálj ki mást, veszteni valód nincs.

Vitaminokat is találsz ezen az oldalon és ha bármi kérdésed van testépítéshez szükséges dolgokról akkor külön válaszolnak (de ha 3-4 nap után sem jelenik meg a kérdés akkor érdemes feltenni még egyszer mert kicsit fura a rendszer)

2013. aug. 19. 19:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem nem hiszem, hogy attól van nem nevezném fájdalomnak inkább amikor jobban erőlködöm mintha pumpálna valamia fejemben és egy gyors ki fájdalom és folytatni birom de zavaró.
2013. aug. 20. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!