Ujjaimra rászáradt a pillanatragasztó. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hogy szedjem le?? s.o.s!!!!!!!!!!!!!!!!!!2013. jún. 23. 13:57
1/8 anonim válasza:
Én pengével szedtem szét az összeragadt ujjaimat anno. Nem tudom, hogy kivitelezhető- e ez nálad...
2/8 anonim válasza:
Sarokreszelővel vagy finom csiszolópapírral.
3/8 A kérdező kommentje:
nekem nem ragadt össze csak rá ragadt az ujjamra kb fél tubus...
2013. jún. 23. 14:04
4/8 anonim válasza:
Áztasd a kezedet be babaolajba (Vagy ha nincs, étolaj is jó), az bemegy a ragasztó alá és le lehet húzni.
5/8 anonim válasza:
Koromlaklemsoval diulantal szerintem
6/8 anonim válasza:
értem, hogy nem ragadt össze, de én megpróbálnám, azzal leszedegetni, levágni, nyilván nem tudnád teljesen, de a nagyja lejönne, a többi már áztathatóbb... :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, a nagyrésze már lejött. Egyébként a rövidgatyám is olyan lett. Az kuka?? Vagy esetleg nem tudnám valahogy ksizedni? Elég drágamert kb 5 ezer volt. valamivel nem lehet kiszedni?
2013. jún. 23. 14:26
8/8 anonim válasza:
Ha nem muszáj, akkor nem kell piszkálni, mert lejön magától is.
Gatya?
Próbálkozhatsz ott is acetonnal és valamilyen kefével (mert az viszont nem jön le magától), de óvatosan, mert rongálhatja az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!