Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Pillanatragasztó mennyire...

Pillanatragasztó mennyire káros a bőrre?

Figyelt kérdés
Ki akartam nyitni a pillaantragasztót ami be volt ragadva, de eltört, és az összes ráfolyt a kezemre. Tiszzta fehér mind a tíz ujjam és nagyon ég. Azonnal próbáltam lemosni,de nem jött le róla... Forró vízzel sem. Mit tegyek? Káros lehet a bőrre vagy hagyjam, majd lekopik?

2013. jún. 4. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Le fog kopni, de azért arcpakolást ne csinálj belőle
2013. jún. 4. 17:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem szándékoztam. Nem lesz akkor semmi baja a kezemnek? Mert most nagyon durván ég és fehér az egész... Próbáltam áztatni, de semmi.
2013. jún. 4. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Bajod nem lesz tőle, lefog kopni. Ha van körömlakk lemosód vagy nitró higítóval is lejön. De a nitróval óvatosan a belégzésétől kicsit elkábulhatsz.

Amit lebírsz szedni azt szedd le, aztán majd szépen lefog kopni.

2013. jún. 4. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Alkohollal vagy sebbenzinnel lejön!

Ha a csomagolásán nem volt feltüntetve hogy ártalmas a bőrre, akkor nem ártalmas...

2013. jún. 4. 17:29
 5/5 Gugu Gabor ***** válasza:
Az égő érzés, hacsak nem valami allergiás reakció, akkor normális, a ragasztó köt és közben hő termelődik.
2013. jún. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!