Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pillanatragasztó fröccsent a...

Pillanatragasztó fröccsent a szemembe. Mit tegek?

Figyelt kérdés
Ez már pár napja történt, hogy egy pillanatragasztóval megragaszott vezetéket forrasztottam, és forrón a szemembe fröccsent, mostam, ahogy tudtam, de az még mindig ott van, látszik, ha jól megnézem, de látok rendesen, élesen, semmi gond nincs. Most ebből később lehet gond, ( Amit látok a szememben, egyáltalán nem biztos, hogy a ragasztó)

2013. márc. 12. 21:11
 1/2 A kérdező kommentje:
FORRÓN belefröccsent a pillanatragasztó a szemembe, mert egy vezeték ideiglenes pillanatragasztóval volt a nyákhoz ragasztva, és tegnap meg akartam forrasztani és forrón belefröccsent a szemembe. Most én nem vettem észre semmi gondot, nem csíp nem szúr, semmi. Elején csípett kicsit, de már jó. Most ebből lehet valami gond?
2013. márc. 12. 21:17
 2/2 anonim válasza:
100%
Huha..:O hat remelem jol kimostad, ha fajni fog 1-2 nap mulva akkor szerintem menj el szemszetre
2013. márc. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!