Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyi a minimum métere...

Mennyi a minimum métere annak, ha valaki leesik valahonnan, és BIZTOSAN belehal?

Figyelt kérdés
Szerintem 5 méterről már simán meghal. De ezt még csodával túlélheti...nem?
2013. jún. 18. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
attól függ mire esik. ha jól tudom az eiffel torony volt a legmagasabb pont, ahonnan leesett valaki és túlélte
2013. jún. 18. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Másfél méteres zuhanásba is bele lehet halni. Az a lényeg hogy landolsz. Mellesleg vannak rá példák hogy a 4. 5. 6. emeletről kiesett emberek is túlélik a zuhanást. Az pedig barátok között is 10 méter feletti magasság.
2013. jún. 18. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismert olyan eset, hogy valaki 40 méterröl esett le, és pár karcolással megúszta...
2013. jún. 18. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
van aki fél emeletbe is van aki a 10 emeletet is túléli ha mondjuk bokorra esik.
2013. jún. 18. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Betonra esésre..?
2013. jún. 18. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerősöm negyedik emeletről esett betonra, háttal. Kómába esett, két hónapig nem volt magánál, de most már a sántításán kívül nem látszik semmi. Ha fejre esel, akkor én mondok neked egy 5. emeletet.
2013. jún. 19. 00:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A világrekord 10160 méter. (Nincs elírás.) Ejtőernyő nélkül.

Tehát ha az a kérdés, hogy BIZTOSAN, akkor konzultálj Felix Baumgartnerrel.

2013. jún. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!