Nem múló lágyékfájdalom mitől lehet?
Figyelt kérdés
A bal oldalon a combközelítőnél amikor kifelé mozgatom a lábam akkor erős fájdalmat érzek. Ez tavaly is probléma volt a sportolás során,de mivel más miatt is műtöttek és nem edzettem így lassacskán elmúlt...pár hónap alatt..de most megint elő jött,semmilyen behatás nélkül,tehát nem húzódhatot meg stb..15 vagyok,növéstől lehet? Esetleg gerintől sugározhat? Volt valakinek ilyen? Kérlek segítsetek.2013. jún. 8. 22:58
1/2 anonim válasza:
Még azt tudom javasolni, hogy ezt próbáld ki, ha a lágyékod fáj bal oldalon: ZINCUM METALLICUM CH9
Minden nap egyszer 3 globuluszt elszopogatni min. 1-2 hónapon keresztül. (Homeopátiás szabályok szigorú betartásával.)
2/2 anonim válasza:
Nézesd meg orvossal, hogy nincs-e lágyéksérved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!