Múló fájdalom, vagy lehet komolyabb sérülés? Mi a teendő?
Nagyon fáj a méhem 4 napja, a szeretőm hevesen meglökdöste aktus közben. Lehet valami komoly bajom ettől? Méhszájsebet csinálhatott, vagy a méhszalagoknak árthatott ez inkább? Vagy méhgyulladás?
Van vele valami teendő?
Köszönöm a magánlevelet, polgári nevemen nem akarok visszaírni.:) Itt szeretnék konzultálni.
Szóval biztos vagy benne, hogy semmi komoly nem származhat ebből? Én is úgy hiszem, csak az erős, hosszan tartó fájdalom bizonytalanít el ebben.
Miért ha "megsérült a hámréteg", akkor mit csinál a nőgyógyász?
Azt mondja, hogy pihentesd.
Ennyi az egész. máskor óvatosabban kellene...
3: Pontosan. Főleg egy sérült hámréteggel jobban ki vagyok téve fertőzésnek, amit kaptam már nőgyógyászati vizsgálaton.
2: Mi az a méhgyulladás?
És arra mi a gyógymód?
Egyébként így, egy nappal később már tompábban és feljebb érzem a fájdalmat, nem a méhszájnál.
OFF
Nem, csak nem szabad olyankor aktust csinálni, amikor még nem ismeritek egymás testét eléggé.:) De hát van olyan, amikor az ember hevesebb, mint az időszerű volna.:)
Bár máskor is előfordulhat "baleset" by the way egyéb okból.
ON
Egyébként ez egy egészségi topic, nem párkapcsolati, úgyhogy a kérdésre kérem szorítkozni, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!