Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már egyszer írtam ezzel...

Már egyszer írtam ezzel kapcsolatban, nem múló menses?

Figyelt kérdés

Már korábban feltettem, ezt a kérdést csak azóta változott pár dolog.

2012 januárban szültem, júliusban jött meg először novemberig rendszeresen, időre, normál mennyiség. December 2-án megjött és azóta nem múlt el. Voltam nőgyógyásznál, megvizsgált, 100x megkérdezte, hogy biztos nem vagyok-e terhes. (Bár ő még nem érzi/látja.) Átküldött uh-ra biztos, ami biztos. Nem látszódott terhesség. 1 hét múlva kellett vissza mennem, csinálnom otthon egy tesztet. Negatív lett. Vissza mentem uh-ra, mondtam, hogy csináltam tesztet és negatív lett. Le lettem szúrva, hogy akkor miért mentem vissza. :O Mondtam, hogy gondoltam kiderítjük, hogy akkor mi is a bajom...

Azóta eltelt 3 hét. Csináltam ma reggel egy terhességi tesztet, de semmi.

Kérdeztem neten 3 nőgyógyász, de ők meg azt írták, hogy vizsgálat nélkül nem tudják megmondani.

Várjak hátha elmúlik? Menjek másik nőgyógyászhoz vagy mit csináljak? Kérlek adjatok tanácsot, mert már nem tudom mit tegyek. :(

2013. jan. 23. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Eloszor is keress masik nogyogyaszt, a mostaninal ezerszer lelkiismeretesebb orvosok vannak. Merrol vagy? Talan tudok is segiteni.

Volt egy munkatarsam, nala eu kuretet kellett csinalni, pont ilyen tunettel.

Ne hagyd abba, jarj utana, keress masik dokit!

2013. jan. 23. 10:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Váci vagyok.
2013. jan. 23. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor sajna nem jo, en szolnokit tudok ajanlani nyugodt szivvel, de hatha jonnek a vaci csajok.:)
2013. jan. 23. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért köszi, hogy írtál. :)
2013. jan. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!