Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megmarad a helye örökre?

Megmarad a helye örökre?

Figyelt kérdés
jó pár hónapja rácseppent 2 csepp tűzforró olaj a lábamra amiből aztán szép nagy vízhólyag lett aztán kidurrant de a helye nem tűnt el ez alatt a 2-3 hónap alatt sem. (persze begyógyult meg minden) szóval ennek megmarad a nyoma örökre, vagy ha nem mikor tűnik el?

2013. jún. 5. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Évek alatt fog elhalványodni. Nekem egy véletlenül kézfejjel "elnyomott" cigi nyoma úgy 4-5 év alatt vált teljesen láthatatlanná.
2013. jún. 5. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem egyénfüggő is. rajtam MINDEN heg meglátszik, még 15 évvel ezelőtti kisebb balesetből származó hegem is tökéletesen jól látszik sajnos :/
2013. jún. 5. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:

én kiskoromban beleestem a karommal az olajsütőbe, 3 nagy égési folt keletkezett rá, viszont már semmi nyoma nincs.

sajnos nem emlékszem rá, hogy mennyi idő után múlt el.

attól is függ, hogy mennyire égetett meg.

2013. jún. 5. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. jún. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!