Megmarad a helye örökre?
Figyelt kérdés
jó pár hónapja rácseppent 2 csepp tűzforró olaj a lábamra amiből aztán szép nagy vízhólyag lett aztán kidurrant de a helye nem tűnt el ez alatt a 2-3 hónap alatt sem. (persze begyógyult meg minden) szóval ennek megmarad a nyoma örökre, vagy ha nem mikor tűnik el?2013. jún. 5. 19:12
1/4 anonim válasza:
Évek alatt fog elhalványodni. Nekem egy véletlenül kézfejjel "elnyomott" cigi nyoma úgy 4-5 év alatt vált teljesen láthatatlanná.
2/4 anonim válasza:
szerintem egyénfüggő is. rajtam MINDEN heg meglátszik, még 15 évvel ezelőtti kisebb balesetből származó hegem is tökéletesen jól látszik sajnos :/
3/4 anonim válasza:
én kiskoromban beleestem a karommal az olajsütőbe, 3 nagy égési folt keletkezett rá, viszont már semmi nyoma nincs.
sajnos nem emlékszem rá, hogy mennyi idő után múlt el.
attól is függ, hogy mennyire égetett meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. jún. 5. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!