Mit csinálhatnék a bokámmal?
Figyelt kérdés
Már óvodás korom óta -egy baleset miatt- folyton kimegy a bokám, még akkot is, hogyha szimplán sétálok. Ráadásul úszom, ami ezt tovább erősíti. A tesitanárom azt mondta, hogy bokarögzítővel ne próbálkozzak, mert az hagyja elernyedni az izmokat és még rosszabb lesz a helyzet. Szerintetek ebben van igazság? Ti mit csinálnátok?2013. máj. 31. 21:50
1/5 anonim válasza:
Igazat mondott a tanárod. Menj el ortopéd sebészhez,a gyógyulásnak csak egy módja van, meg kell műteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm... Bár pontosan ettől a választól féltem.
:)
2013. máj. 31. 22:04
3/5 anonim válasza:
Nem para a műtét. Engem is műtöttek többször, semmit nem érzel. Betolnak, rád raknak egy maszkot elalszol majd kis idő múlva felébredsz(én 5 óra múlva, neked gondolom nem ennyi :D). Valószínűleg pihentetned kell utána, majd talán gyógytornász, de nem szeretnék hülyeséget mondani, ő pontosabban elmondja.
4/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy műteni kell..
Lehet, hogy gyógytorna is elég lesz, sok gyakorlat létezik, ami erősíti a bokát.
5/5 anonim válasza:
Sajnos az a tapasztalat,h gyógytornával,izomerősítéssel csak részleges gyógyulást lehet elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!