Mi van a bokámmal és a lábammal?
Figyelt kérdés
Tegnap ballagási fotózáson voltam,a vége fele vissza kellett vinni a székeket,a terembe fel kellett rakni a széket az asztalra,de nagyon megütöttem a bokámat a szék lábával.Pár percig fájt a lábam,de itthon este kezdett el nagyon fájni a bokám.Nincs szerencsére betagadva (így volt a csuklómmal is,nm volt betagadva,de megrepedt a csont),járni nagy nehezen tudok,ha hozzá érek már fáj.A másik pedig kb. 2 hete fáj a nagylábujjam.Az egyik nap (2 hete) a szobámba mentem be a tesicuccomért mikor véletlenül behajlott a nagylábujjam,majdnem elestem.Mozgatni nagy nehezen tudom,de nagyon fáj.Vajon mi lehet?Zúzódás vagy más?2013. máj. 17. 17:28
1/1 anonim válasza:
Sebészet. Menj el, mondd el mi van és megröntgenezik. Akkor kiderül, hogy van-e valami komolyabb, vagy csak meghúztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!