Hajsütővassal megégettem az arcomat. Elmúlik? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hasütővas egy pillanatra hozzáért az arcomhoz mikor egy közeli tincset sütöttem be. kb 3 cm2 terület tényleg nem nagy. A helyén bebarnult, hólyagok nincsenek rajta nem is fáj. Eltűnik heg nélkül? Esetleg mivel kezeljem?2013. máj. 29. 20:47
1/4 anonim válasza:
Semmit ne csinálj vele, simán elmúlik. A megégett bőr száraz bőr formájában leválik. Az én nyakam is túlélte, mert én meg valami külső zajtól megijedtem, a kezemből kiesett a hajsütővas és a nyakammal ösztönösen magamhoz szorítottam, hogy ne essen le. Ne félj, nem marad nyoma.
2/4 anonim válasza:
Ilyen égéses problémákra van jó krém a gyógyszertárban,a barátnőm égett arcát (persze nem nagyon súlyosat) elég jól kezelte.
Mivel nem én voltam a szenvedő alany,nem tudom a krém nevét,de menj el a gyógyszertárba...
3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!
2013. máj. 29. 20:58
4/4 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ezt így nem lehet megmondani. Én cinket olvasztottam amikor a forrasztópáka hozzá ért az alkaromhoz. Az se fájt annyira és nem hólyagosodott be mégis még látszik.(volt kb 1-2 hónapja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!