Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyi idő mire rendbe jön a...

Mennyi idő mire rendbe jön a térdem?

Figyelt kérdés

Még decemberben sikerült eltanyálnom nagyon csúnyán jégen és utána érzékeny volt a térdem sokáig. Térdelni rajta se olyan volt mint régen, éreztem, hogy nem bírja annyira a nyomó terhelést. Amúgy mozgatásra nem fájt, kinézetre teljesen olyan volt mint régen. Most (20 perce) kiment a bokám és sikerült megint ugyanarra a térdemre esni, tuti hogy megint be fog lilulni, mert eléggé nagy esés volt. Mennyi idő lehet, mire rendbejön?

Tudom hogy nem holnapra, de táncórám lenne holnap meg utána is, miből tudom hogy el tudok-e menni?

ma 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
6-8 hét ésszel kezelve
ma 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Van értelme elmenni balesetire? Vagy csak ott töltök 5 órát és elküldenek, hogy jegeljem?
ma 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem fogsz tudni elmenni, mert a bokaficamot/rándulást meg kell tisztelni pihentetéssel, ugyanígy a térdreesést is.

Mi a teendő?

- ha orvosi tanácsot akarsz kérni, akkor friss esetben érdemes elmenni, később már úgy gyógyul ahogy gyógyul, ha visszamarad panaszod kezelni is nehéz.

Mit tud tenni az orvos?

- ki tudja zárni a társsérüléseket.

Mik ezek a társsérülések?

- törés

- szalagszakadás.

Miért fontosak a fentiek?

- hogy a lehető legjobban gyógyuljon az ízületed, és ugyanúgy tudd használni ahogyan eddig.

ma 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!