Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha fekvőtámaszok során borzasz...

Ha fekvőtámaszok során borzasztóan megfájdul a jobb váll, miközben régebben ment 30-50 ismétlésszám is, most maximum kétszer 15 megy legfeljebb, mert utána megfájdul jelentősen, akkor egy ilyen férfi elbúcsúzhat a testépítéstől?... (Befejezés Lent!)

Figyelt kérdés

...akkor egy ilyen férfi elbúcsúzhat a testépítéstől, egy alap strand fazon létrehozásától?

Bizonyos munkák után jött létre ez a fájdalom. A legrosszabb, hogy hosszú hónapok után sem múlik, nincs pozitív változás. Az orvos szerint lehet indokolt lesz (jó négy hónapnyi várakozás keretében...) egy MRI is.

febr. 15. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt a nagyon erős ízületi gyulladáscsökkentőt ,hogy afflamin.

Valószínűleg rotâtorgyulladásod van.

Én fekvenyomtam 90 kilóval a legszélesebb fogàsban.

Nekem akkor az nagyon fájt és ezt kaptam rá egy reumatológustól.

De nem szabad túlzásba vinni a szedését hamar hatni fog

febr. 15. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
febr. 15. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szívesen jobbulást
febr. 15. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha rotátor gyulladás van akkor pihentetés, gyógytorna, gyulladáscsökkentés segít.

De a legjobb lenne felkeresni a házidokit aki segít a diagnózisban és onnan tudod mi a baj.

Viszint valoban, amig van baj addig el kell bucsuznod a testepitestol

febr. 15. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A porcok, ízületek (vállízület) építésében részt vevő glükózamin, MSM és egyéb anyagok sajnos nincsenek meg a testépítők által kedvelt csirkemellben. Édesanyát vagy a feleséget meg kell kérni, hogy olyan húslevest főzzön, amiben 8-10 csirkeláb is bele van főve. Vagy táplálékkiegészítőket kell szedni, amiben a "porc" kifejezés is benne van.
tegnap 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!