Csak nekem tűnik katasztrofálisan lassúnak a
gyógyulásom?
Figyelt kérdés
Ma két hete combnyaktörést szenvedtem. Hat nap után hazaengedtek a kórházból, azóta itthon próbálkozom, de gyötrelmes lassú a haladás. Még mindig csak járókerettel tudok bicegni, azt is csak pár métert. Nem kéne már előrébb járnom?
Ha idő előtt terheled csak rosszabb lesz és hosszabb lesz a felépülési idő is, szóval nem nagyon kellene az udvaron tekeregned
febr. 3. 19:41
12/20 anonim válasza:
Majd kilazulnak a csavarok, aztán kapsz protézist. Ha az is kilazul, még mindig opció a kerekesszék. Nem muszáj ám hallgatni se az orvosra, se a tapasztalatokra.
febr. 3. 21:01
13/20 anonim válasza:
Na, basszus, muszáj volt ezt? Most meg tele van a gatyám! Szerencsére a tegnapi partizánakciót talán megúsztam. Estére ugyan a duplájára nőtt a combom kerülete, és szegény asszonykám nem győzte cserélgetni a felforrósodott borogatást, de mostanra konszolidálódni látszik a helyzet. Pihenőt ígértem magamnak mára.
Remélem, azért 18-án tudok már vezetni, mert amióta a globális felmelegedés így átrendezte a februári időjárást, 18-án tartom az évadnyitó horgászatomat. Szorítsatok! D
(És nagyon köszönök minden hozzáaszólást.2024-ben meghalt mindhárom közeli barátom, senki hímnemű emberfia nem maradt, akivel ilyen dolgokat megtárgyalhattam volna. Szóval, kösz!)
febr. 4. 15:15
14/20 anonim válasza:
De jó, hogy több accountod van
Mindenesetre combnyaktöréssel rohadtul nem kellene vezetned
febr. 4. 15:32
15/20 A kérdező kommentje:
Mea culpa...
febr. 4. 16:55
16/20 anonim válasza:
Jobb lenne, ha vinnél valakit, aki haza bír vinni... vagy inkább eleve is ő vezessen. Nem igaz, hogy nem bírsz nyugton ülni a fenekeden.
febr. 4. 19:45
17/20 anonim válasza:
A feleségem kivisz, meg hazahoz, utolsó, csak nem akartam ezzel is őt terhelni. Annyi minden szakadt most rá hirtelen, hogy ki se látszik a tennivalóból.
Egyébként nem tudom, mennyire érdekes, de ma meglehetősen fájdalmas a combom.
tegnapelőtt 15:29
18/20 anonim válasza:
Én sem tudom, hogy mennyire érdekes, mert nem vagyok orvos. Egyébként sem nekem, sem az orvosnak nem tartozol elszámolással. Magadnak és a feleségednek viszont annál inkább.
tegnapelőtt 15:35
19/20 A kérdező kommentje:
Bassza meg, ennek fele se tréfa. Ma kicsit szöszögtem az udvarban, gondoltam, majd jelzi a lábam, hogy most már elég. Frászt! Már félórája a verandán pihentem, mikor derült égből villámcsapásként kurvára elkezdett fájni. Szépen be kell állnom a sorba, és elvégezni a kötelező köröket. A végére azért csak sikerül megtanulni...
ma 16:58
20/20 anonim válasza:
Hát ilyen az, amikor a hülye okosabbnak hiszi magát az orvosánál és kénytelen a saját kárán tanulni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!