Mi lehet a legnagyobb baj abból, ha egy családi házban az egyik szoba katasztrofális higiéniai állapotban van?
Ezaz basszus, hogy mindent azzal a kézzel fogdos össze, ráadásul van egy 9 hós kislányunk, aki mindenféle mászkál, mindent megfog... De egyszerűen nem akarja megérteni, hogy egy ilyen kicsi gyerek mellett milyen fontos a tisztaság... A kezét is alig mossa meg, mindig külön szólnom kell neki mindenért:
-mossa meg a kezét, mielőtt ölbe veszi a babót (mondjuk a ruháját is kicserélhetné, de csak hetente 1x vált ruhát, amikor fürdik, szóval abban alszik, abban van itthon, amiben dolgozik és izzad egész nap)
-hozza ki a halom mosatlan csetrest a szobájából hogy elmosogassam (KI MÁS MOSOGATNA?!)
-Ne pisálja le a kertben a rózsákat
-Ne dobálja szét a cigicsikket az udvaron mindenfelé
-Ne vigye a kislányt a piás haverjai közé (azért volt erre lehetősége, mert én és a férjem elmentünk egy fél órára futni és rá sem gondoltunk, hogy eszébe jutna az alkoholisták közé vinni egy kisbabát)
Egyszerűen már szégyenlem hogy mindenért szólok neki, mint egy gyereknek, mert attól félek,hogy én vagyok a házisárkány. Meg amúgy is... nekem kellemetlen szólnom valakinek, hogy pl fürödjön gyakrabban, mert szellőztetni kell utána.
Amúgy ez bonyolult. Azért él velünk, mert a férjem anyukája rég meghalt és a férjemre hagyta a házat. Az apja pedig már eleve itt élt, csak sose volt az övé a ház.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!