Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a legnagyobb baj...

Mi lehet a legnagyobb baj abból, ha egy családi házban az egyik szoba katasztrofális higiéniai állapotban van?

Figyelt kérdés
Az apósom velünk él és a személyes hi0giéniája is nulla, a szobája meg csak hab a tortán. Heti egyszer fürdik (nyáron is), a szobája meg cigifüstből, sörösbobozokból, macskaürülékből, szemétből áll kB. Ha az egyik szoba ilyen állapotban van, milyen hatással van a ház többi részére? A bűnztől eltekintve...

2022. máj. 14. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nyilván kijön onnan, ha kijön akkor hozzá ér dolgokhoz a lakásban, villanykapcsoló, ajtó kilincs, evőeszközök nem tudom, így a szobában lévő baci tenyészet jó részét szét tudja kenni a lakásban, amihez aztán ti is hozzátértek és szép fertőzéseket lehet összeszeni így
2022. máj. 14. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Tiétek a ház? Ha igen, miért hagyod hogy így éljen? Bent nincs cigi, szemét a szemetes be megy, ha nem tetszik, el lehet költözni.
2022. máj. 14. 16:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Ezaz basszus, hogy mindent azzal a kézzel fogdos össze, ráadásul van egy 9 hós kislányunk, aki mindenféle mászkál, mindent megfog... De egyszerűen nem akarja megérteni, hogy egy ilyen kicsi gyerek mellett milyen fontos a tisztaság... A kezét is alig mossa meg, mindig külön szólnom kell neki mindenért:

-mossa meg a kezét, mielőtt ölbe veszi a babót (mondjuk a ruháját is kicserélhetné, de csak hetente 1x vált ruhát, amikor fürdik, szóval abban alszik, abban van itthon, amiben dolgozik és izzad egész nap)

-hozza ki a halom mosatlan csetrest a szobájából hogy elmosogassam (KI MÁS MOSOGATNA?!)

-Ne pisálja le a kertben a rózsákat

-Ne dobálja szét a cigicsikket az udvaron mindenfelé

-Ne vigye a kislányt a piás haverjai közé (azért volt erre lehetősége, mert én és a férjem elmentünk egy fél órára futni és rá sem gondoltunk, hogy eszébe jutna az alkoholisták közé vinni egy kisbabát)

Egyszerűen már szégyenlem hogy mindenért szólok neki, mint egy gyereknek, mert attól félek,hogy én vagyok a házisárkány. Meg amúgy is... nekem kellemetlen szólnom valakinek, hogy pl fürödjön gyakrabban, mert szellőztetni kell utána.

Amúgy ez bonyolult. Azért él velünk, mert a férjem anyukája rég meghalt és a férjemre hagyta a házat. Az apja pedig már eleve itt élt, csak sose volt az övé a ház.

2022. máj. 15. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Máshol egyébként nem cigizik a házon belül, csak a saját szobájában, bár mondjuk így is kiszűrődik a bűz...
2022. máj. 15. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ultimátum. Vagy rendes ember módjára kezd el élni, vagy mehet amerre lát. Ne hagyjátok magatokat
2022. máj. 15. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!