Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb meddig lehet élni úgy hogy...

Kb meddig lehet élni úgy hogy nagyon túlsúlyos vagyok és minden nap piálok meg dohányzom ?

Figyelt kérdés
170 centi vagyok és 115 kilo. Minden nap 2 liter bort és 1 doboz cigit szívok. Tudom nem kéne. 40 éves vagyok. El lehet így élni kb 60 éves korig ? Tapasztalatok érdekelnének és nem az hogy ne igyak meg ne cigizzek.
ma 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden ember más..

Ismerek olyat, aki nem érte meg, van aki igen

ma 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:

2 liter bor az valszeg valami PET palackos Koccintós. Miért nem iszol kicsit kevésbé szar bort? Már az is segít. Amúgy önmagában szerintem ez még nem akkora brutál mennyiség. 170 centivel kb 70 kiló az átlagos, 45 kg túlsúly még nem a világvége. Ennél sokkal kövérebbeket is látni. Bár férfi vagy nő vagy? 1 doboz cigi sem a világ. Messze nem egészséges, de annyira nem extrém. Legalábbis Nekem, aki faluban nőtem fel és élek is, ez nem olyan kirívó. Ha mozogsz mellé akkor meg nem hiszem, hogy nagy gond lenne.

Járj ki mondjuk biciklivel horgászni valami kis árokra. Kellemes mozgás, szabadlevegőn vagy, jó hobbi, sütni is foghatsz halat, ami finom és egészen egészséges, vigyél ki Magaddal egy kis forralt bort, aztán zsá.

ma 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak irigyelni tudlak. A napi 2 liter bor és 1 doboz cigi ára annyi, mint egy kisnyugdíjas havi nyugdíja X évtized ledolgozott munka után.
ma 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!