Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » SOS. Vagdostam a bokámat, és...

SOS. Vagdostam a bokámat, és nagyon mély lett, elkezdett őmleni. Ütőeret érhetett, vagy lehet más is amitől ennyire vérzik?

Figyelt kérdés
Azonnal szorító kötést tettem rá
jan. 4. 15:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen meghallgatlak kedves kérdező. Ha gondolod, írj privit :)
jan. 4. 18:06
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom hogy jut eszébe valakinek ilyesmi.

Gondod van ?

Feszült vagy ?

Egyedül vagy ?

Félsz ?

Csak annyit hogy akkor egy fejhallgató.. jó zene és próbálj

elmenni valami távolabbi helyre.. üvölts.. énekelj és ugrálj

táncolj amíg bírsz.

Ezt nem látja senki , meglátod milyen jó lesz utána..örülsz

ha hazaérsz és alszol.

Tudom hogy nehéz a mai világban de ne bánts magad, nehogy

még nagyobb bajod legyen..

jan. 4. 21:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz magadra remélem minden rendben, nem lett baj
jan. 4. 21:28
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Azt mondta a gyógyszerész hogy valószínűleg kisebb eret ért, mert egy nappal később is még nagyon vérzik. De összehúzó tapasszal összehúztam a sebet, egyébként biztosan varrni kellett volna, mert 3 cm szélesen nyílt szét, és kb 5-6, cm hosszú, ha nem több. De pszichiátrián vagyok, itt csináltam titokban, és nem akartam ilyen mélyet, véletlenül sikerült ennyire megvagni, és nem akartam hogy kiderüljön. Ezért elláttam magamnak, betadinnal is lekezeltem.

Bordenline személyiségzavarom van, sajnos néha vannak ilyen önsertési késztetéseim.

jan. 5. 11:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Hogy lehet eltitkolni idegen helyen, ha ömlik belőled a vér? Mire ocsúdsz, hogy össze kéne takarítani, kezd ráalvadni a felületekre, a ruháról nem is beszélve. Aztán a gyógyszerész is tudna olyan szert ajánlani, ami vérzéscsillapító, ha megkérdezed. Hol vigyáznak rád ennyire?
jan. 5. 11:48
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

Jajj.. szegény.. pszichiátrián vagy én meg itt adom neked a tanácsokat..

Azért még egy kicsi.. : nem tudnál valahogy szerezni olyan vitamint amiben ásványi anyagok is vannak ?

Legalább két hétig kellene szedni. A benne lévő b vitamin csoport és ásványok segítenek javulni.

Nem tudom mi történt miért vagy ott mindenesetre javulást kívánok

jan. 5. 13:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Simán eltitkoltam. A bokámat vágtam meg, a wc ajtót bezártam, a vért a földről feltakarítottam, és szorító kötést tettem rá, jó sok gézre
jan. 5. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!