SOS. Vagdostam a bokámat, és nagyon mély lett, elkezdett őmleni. Ütőeret érhetett, vagy lehet más is amitől ennyire vérzik?
Nem tudom hogy jut eszébe valakinek ilyesmi.
Gondod van ?
Feszült vagy ?
Egyedül vagy ?
Félsz ?
Csak annyit hogy akkor egy fejhallgató.. jó zene és próbálj
elmenni valami távolabbi helyre.. üvölts.. énekelj és ugrálj
táncolj amíg bírsz.
Ezt nem látja senki , meglátod milyen jó lesz utána..örülsz
ha hazaérsz és alszol.
Tudom hogy nehéz a mai világban de ne bánts magad, nehogy
még nagyobb bajod legyen..
Köszönöm a válaszokat. Azt mondta a gyógyszerész hogy valószínűleg kisebb eret ért, mert egy nappal később is még nagyon vérzik. De összehúzó tapasszal összehúztam a sebet, egyébként biztosan varrni kellett volna, mert 3 cm szélesen nyílt szét, és kb 5-6, cm hosszú, ha nem több. De pszichiátrián vagyok, itt csináltam titokban, és nem akartam ilyen mélyet, véletlenül sikerült ennyire megvagni, és nem akartam hogy kiderüljön. Ezért elláttam magamnak, betadinnal is lekezeltem.
Bordenline személyiségzavarom van, sajnos néha vannak ilyen önsertési késztetéseim.
Jajj.. szegény.. pszichiátrián vagy én meg itt adom neked a tanácsokat..
Azért még egy kicsi.. : nem tudnál valahogy szerezni olyan vitamint amiben ásványi anyagok is vannak ?
Legalább két hétig kellene szedni. A benne lévő b vitamin csoport és ásványok segítenek javulni.
Nem tudom mi történt miért vagy ott mindenesetre javulást kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!