SOS. Vagdostam a bokámat, és nagyon mély lett, elkezdett őmleni. Ütőeret érhetett, vagy lehet más is amitől ennyire vérzik?
Ha nem csillapodik a vérzés 10 percen belül, menj orvoshoz! És ne hazudj a sérülés okáról, köti őket a titoktartás, nem mondhatják el senkinek. Ha 14 felett vagy, a szülő/kísérő kint maradhat, így nem hallja, mit mondasz az orvosnak.
Tudom könnyű mondani, hogy ne csináld, de tényleg ne. Menj terápiára inkább. Legközelebb lehet, hogy nagyobb bajt csinálsz, nem éri meg.
Ez most történt..
Basszus, nem tudod mással lekötni magad..
Mi a büdös franc bajod van ?
Unatkozol ? Vagy a neten megy valami hülyeség..
Ennyi eszed van ?
Süt a nap.. húzzál le sportolni, sétálni..
Vagy az már feladat lenne ?
Tudod mit.. ha ennyi eszed van és nem tudsz magadról gondoskodni, akkor vagdossad..
De aztán ne pánikolj hogy mi történik..
Az ideg maga nem vérzik és szerencsére nem olyan könnyű otthon átvágni. Illetve ha mégis sikerül, akkor az egyértelműen érzékvesztéssel jár és azonnal orvoshoz kell menni, hogy egy idegsebész összefércelje.
Valami nagyobb eret sikerült valószínűleg eltalálni. Ezért ne csináld, mert legközelebb lehet nagyobb baj is. Remélem csillapodott a vérzés és tanultál az esetből!
2/4-esnek: nem öngyilkosságra gondoltam, hanem arra, amikor valaki a lelki bajain akar úgy könnyíteni, hogy fizikai fájdalmat okoz saját magának. A vagdosás/karcolás tipikusan ilyen. Mondjuk valóban nem bokán szokták de mindenképpen úgy, hogy könnyű legyen takarni ruhával. Ha nem, akkor azért csinálják, hogy figyelmet szerezzenek maguknak. Mindenképpen pszichoterápia után kiáltó viselkedés. (3-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!