Kabel100 kérdése:
SOS! Vagdostam magam az oldalamon es be vertem ahol vagdostam es ott egy er be dagar mit csinaljak? SOS
Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 20:33
1/10 anonim válasza:
Bakker, már ilyen is van? Miért nem a homlokodat vagdosod. Hagyd abba a vagdosást, erősebb vagy te ennél.
2/10 anonim válasza:
" er be dagar ".
Te vagy az PÁKÓ?
3/10 anonim válasza:
Ha már úgyis ártani akarsz magadnak, akkor miért zavar?
5/10 anonim válasza:
Vagdossad jobban. Azzal majd eltakarod a bedagar akarmiafrancot. Aki hulye az hulye.
6/10 anonim válasza:
Orvos.
Nem ijesztgetnélek semmivel látatlanban, de kéne látnia legalább, hogy ne legyen szövődmény. Ha elmész, semmi nem késő, nem lesz gond :)
7/10 anonim válasza:
Hagyd úgy, szerintem menő. Ha komoly vagdosó akarsz lenni, akkor ne itt kommunikálj, hanem vagdoss rendesen!
..vagy hallgass azokra akik szerint máshogy is fel lehet dolgozni a csalódásokat.
Miért is csinálod?
8/10 Nu, págágyí válasza:
Menj el orvoshoz. Először hàzihoz utànna dili dokihoz.
9/10 anonim válasza:
lehet hogy én vagyok tudatlan,és ez csak valami hobbihóbort de....ha azért vagdosod magad hogy hamar elérjen a kaszás,akkor nem teljesen mindegy hogy a vérzésbe vagy a szövődményekbe ér utol a vég?
10/10 anonim válasza:
Kérj segítséget. Legközelebb a családod van, tehát tőlük. Ha sulis vagy még, akkor bármelyik tanártól, felnőttől. És ne szégyelld magad, hogy ilyen idétlen pénisz vagy, (mert az vagy, meg dedós is) mindenki segít majd. Ráadásul a mostani problémád, pár hónap, év múlva semmiség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!