Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Porckopas ellen valamilyen...

Porckopas ellen valamilyen segitseg?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már több hónapja fájdalmat éreztem a térdemben terhelésre, guggolni nagyon nehezkesen tudtam, hosszu járás vagy állás után égő erzes volt a terdemben, ezért elmentem anyukámmal orvoshoz vele kivizsgaltatni, térdsebeszhez kuldott, aki megállapitotta hogy porckopas de nem nagyon tud vele csinalni, nem tudja mi okozhatta mivel 16 eves vagyok, semmilyen gyogyszert vagy kenocsot nem irt fel. Esetleg van valaki akinek szinten porckopasa van, ha igen tudna valami kenocsot, vagy hazi szereket/technikákat ajánlani amivel enyhiteni lehet a fajdalmakat? Elore koszonom! :)

16/L

dec. 7. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

52 éves vagyok. A jobb forgómban kopott a porc. Nekem 3 dolog segített (a fájdalmam is megszűnt):

-hatha jóga napi 50 perc hosszú végzése

-kurkuma

-5000 mg kollagén per nap.

dec. 8. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szép, amit írtok, úgy 40 fölött rendben is van, de a kérdező 16 éves!!!
dec. 8. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Van porckopásra tabletta, nekem az segített, napi 1x szedtem, csont komplex.
jan. 2. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem 12-13 évesen volt, semmi oka nem volt rá, de a tabletta igenis segített nekem néhány heten- hónapon belül.
jan. 2. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!