Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokarándulás esetén melyik a...

Bokarándulás esetén melyik a legjobb krém/gél a fájdalom csillapítására? Lehetőleg minél természetesebb összetevőjű legyen.

Figyelt kérdés

dec. 1. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
SPORT krém.
dec. 1. 16:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Azon belül tudsz javasolni konkrét márkát?
dec. 1. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak az tudhatja, akinek már 47 bokarándulása volt és mind a 47 alkalommal mást kent rá.
dec. 1. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Legjobb ,az ősi módszer. Pihenés,álottvizes borogatás.

Én kigyókrámmel segítettem.

Az idő a legjobb gyógyszer.

dec. 2. 07:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy a borogatás csak a duzzanatot viszi le, vagy a fájdalmat is csillapítja?
dec. 2. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem fog segíteni, mindent kipróbáltam a kábítószer tartalmú tapasztól, -amit még a rendőrség is ellenőrzött- a mérgező fekete nadálytő krémig, volt gyógytorna mágneses terápia, fizioterápia, stb.
dec. 3. 12:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Mi segített végül, és mennyi idő alatt jött helyre?
dec. 3. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Számos kencét próbáltam az évek során ilyen és ehhez hasonló sérülésekre. Konkrétan fájdalomcsillapításra nekem a Flector extra vált be a leginkább. Persze csodát nem kell várni. Ugyanakkor nem is lenne jó ha teljesen elmulasztaná a fájdalmat mert az ember véletlenül túlzottan ráterhelne.

Kifejezetten gyulladásos eredetű végtagfájdalmakra inkább ibuprofen tartalmú kencét használok, kombinálva tablettával. Izomhúzódásra Ben Gay sportkrémet. Általános izomlazítónak, richtofit sportkrémet. Nekem ezek váltak be.

jan. 6. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ólomecetes borogatás. Patikában érdeklődj, régi bevált módszer.
jan. 6. 17:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!