Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kihez forduljak a gerincproblé...

Kihez forduljak a gerincproblémám miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kikérni a következő problémám miatt.

Körülbelül 1 honapja kezdett el fájni a gerinccsigolyám (hátam felső része felé) és - feltételezem - ez sugárzik a szegycsontom felé is. Ez a két hely, ahol fájdalmat érzek. Voltam a napokban reumatológián, ahol kiropogtatott és azt mondta hogy ez becsípődés. Utána napokig nem éreztem semmit, de tegnap a munkahelyemen pár nehezebb zsákot megemeltem és újra elkezdett fájni, kissé a felkar felé is.. szerintetek kihez lenne érdemes fordulnom vagy mitől lehet ez? Jó, hogy a doki után elmúlt, de elég zavaró ha megemelek valamit elkezd újra fájni

26/F

tegnapelőtt 18:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyi hozzá, hogy amikor mozgatom a kezemet érzem hogy a hátam felső része feszül és ropognak a csontjaim - nem tudom ez összefüggésben van e vele
tegnapelőtt 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Újra doki, vagy egy szakértő kiropraktőr esetleg csontkovács.
tegnapelőtt 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!