Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezhet olyan, hogy valakinek...

Létezhet olyan, hogy valakinek 40 körül még nincsenek gerincproblémái?

Figyelt kérdés
hátfájás, vagy rosszabbak... létezhet, hogy valaki rendben van ekkor is, ilyen téren?
2024. ápr. 19. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Annyi eszetek van nektek fideszeseknek, hogy állatkertben lenne a helyetek. Annyi a szintetek hogy sorosgyurcsánybrüsszel...
2024. ápr. 19. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Lol ezt nem ide akartam basszus hanem a politikába.... csak egymás mellett volt megnyitva és nem nyomtam át
2024. ápr. 19. 22:35
 3/7 A kérdező kommentje:

gondolom a "gerinc" és a "fidesz" közötti kapcsolat miatt került ide ez a válasz :D (ja nem ide)

ne töröljétek ki, ezen még jókat vidulhatnak mások is

2024. ápr. 19. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
40 éves férfi vagyok. Semmi hátfájás vagy ilyesmi. Mondjuk én sokat mozgok, hetente átlagosan kb. 50 km-t futok.
2024. ápr. 19. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Igen vannak gerinc probléma nélküli emberek.
2024. ápr. 19. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Párom idén lesz 40 éves. Semmi ilyen problémája sincs.
2024. ápr. 20. 04:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Erősen életmódfüggő, az átlag, modern életmód nem barátja az emberi csontozatnak, mozgásszerv-rendszernek, vázizomzatnak, ugyanis sem a sok, folyamatos ülés, sem a sok, folyamatos állás nem tesz jót.

Van egy csomó dolog, amit meg lehet tenni a gerincünk védelme érdekében, sajnos a sport, mozgás az egyik, tetszik-nem tetszik.

Nagyon sok ismerősömnek semmi baja a gerincével 40 fölött sem (nekem és férjemnek sem), de vannak ismerőseim, akik velem kb. egykorúak vagy még fiatalabbak is és, igen, van bőven problémájuk.

2024. ápr. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!