Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Tegnap este meghúzódott a...

Tegnap este meghúzódott a hátam amikor lekapcsoltam a villanyt, annyira fáj hogy csak feküdni tudok. A jobb oldali izmok fájnak. Mit lehet tenni? És mennyi idő mire rendbe jövök?

Figyelt kérdés

nov. 11. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor muszáj orvoshoz menni valahogy vagy felhívni. Még azt próbáld meg, hogy lefekszel úgy a talajra, hogy a 2 lábad felteszed térdben behajlítva az ágyra vagy székre. De ha ezek nem mennek, akkor pihi van 1-2 napig, hátha akkor jobb lesz.
nov. 11. 14:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy a postára is el kell mennem de így sajnos nem tudok 🥺😔 ki fogják dobni a levelemet ami amúgy fontos levél csak nem tudom átvenni 😢😔
nov. 11. 14:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy hajlandó orvoshoz menni (amit nem is értek, nekem az asszisztens beadott már gyulladáscsökkentőt így, az orvost se kellett megvárjak), akkor tens készülék, voltaren tapasz, flector por (orvos telefonon simán felírja) és mozgás (nyújtás első sorban)
nov. 11. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!