Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Sorozatos bordatörés után...

Sorozatos bordatörés után mennyi idővel lehet kb. hason feküdni, vagy oldalon? és kb. mikor jön teljesen helyre?

Figyelt kérdés
hason nem mertem még feküdni azóta, nem is aludni csak kicsit hasalni, mert nem tudom úgy milyen a bordának. hátul van eltörve bal lent 4 meg elöl 1, de már eltelt 1 hónap és sokkal jobb. de biztosra akarok menni
aug. 28. 20:45
 1/2 anonim válasza:
hy. Azt te érzed, h neked mi esik jól, ezzek szerint te háton alszol? nekem 2 hónapja tört 4 bordám ,de még most is érzékeny pláne akkor amikor kikelek az ágyból. Egyébként tudok oldalt aludni, félig hason is, amikor fordulok azért érzem h érzékeny a borda.
aug. 29. 13:30
 2/2 anonim válasza:
Mondjuk nekem az 5. borda az elmozdult, általában 6-8 hét gyógyulási időt mondanak akkor leszel elméletileg tünetmentes,de nekem a dokim azt mondta 3 hónap.
aug. 29. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!