Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Többszörös bordatöréssel...

Többszörös bordatöréssel mennyi ideig tartanak kórházban vajon egy 75 éves férfit?

Figyelt kérdés

2024. jún. 4. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Amig kórházi ellátásra szorul.

Aztán mehet haza gyógyulni.

2024. jún. 4. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Haláláig. Ha magától amúgy nem volt baja, ott majd elteszik láb alól. Sajnos ezen a szinten van az egészségügy.
2024. jún. 4. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
75 évesen nem tudom. Én 40 évesen 3 borda törésével kórházba sem kerültem.
2024. jún. 4. 21:15
 4/7 ErniE76 válasza:
53%
Eltörött bordát nem tudnak bekötni, így röntgen után szinte egyből hazaengednek.
2024. jún. 7. 02:40
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es nem éppen, már 5. napja benn van.
2024. jún. 7. 07:07
 6/7 kriszpo ***** válasza:
56%
Egyrészt ezt a kérdést a traumatológusnak tedd fel! Másrészt a gyógyulási idő sok mindentől függ: hány borda, hol, mennyire, hogyan tört el, van-e krónikus betegség pl. osteoporosis,...
2024. jún. 8. 15:08
 7/7 A kérdező kommentje:
6. Hiába tettem fel orvosnak a kérdést, nem kaptam normális választ. Am. 5. napon kiengedték. 2-es ebben van valami. Most hogy hazaengedték, durva gyömörgörcsei vannak, kijön belőle minden... Ugyanis 2 hányós-hasmenéses beteggel volt egy szobában, akik vírus miatt kerültek kórházba. Már csak ez hiányzott a 75 éves beteg testének... Hogy rakhatnak így össze betegeket egy szobába, nem tudom megérteni.
2024. jún. 9. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!