Van egy új cipőm felvettem egy nap éreztem hogy kitörte a sarkam de egy olyan helyen voltam hogy nem vehettem le se semmi és egész nap abba kellett lennem mind a ketto sarkam kitorte az egyik labamon a ket helyen is mit csinaljak a cipovel?
Figyelt kérdés
Ez egy dragabb cipo eldobni nem szeretnem vissza vinni nem lehet mar de ha teszem a labamra egy tapaszt akkor sem jo menni nem birok a cipobe mit tegyeka cipovel?szept. 8. 15:48
1/5 anonim válasza:
Először hagyd meggyógyulni a sarkadat.
Milyen cipő?
Sport, bőr, műbőr, magassarkú, balerina?
2/5 anonim válasza:
A te sarkad tört ki, vagy a cipő sarka? Zavaros! Esetleg felsértette a sarkad, nem kitörte?
Ha megvan a blokk, visszavinném azonperc! Miért ne
3/5 anonim válasza:
Új cipőt mindig otthon kell előbb pár napig rövidebb majd hosszabb ideig probalgatni. Vegyél ilyen tapaszt, ez segit: [link]
4/5 anonim válasza:
Azon a részen, ahol bántotta a lábad belülről kalapács vastagabb részével jól ütögesd meg. Tegyél rá egy nem túl vastag anyagot és úgy csináld. Lehet még próbálkozni sarokemelővel is. Többféle kapható amit belülre teszed a cipőbe.
5/5 A kérdező kommentje:
Műbőr a cipő
szept. 15. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!