Megkaptam a a boka mri elemzésemet. Tudnátok segíteni a kiértékelésben?
Figyelt kérdés
Az ATFL elmosott, inhomogén megjelenésű CFL kiszélesedett, enyhén szabálytalan. ATFL és CFL sérülés (grade II.-III.)
Felmerül kis neurinoma lehetősége.
A peroneus inak mögött a külboka magasságában 11 x 11 x 6 mm-es ovoid képlet ábrázolódik, mely PD képeken izointens T1 súlyozott képeken is izointens megjelenésű.
aug. 23. 11:07
1/7 anonim válasza:
Orvos válaszol rovatokba kérdezz szerintem.
2/7 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudunk, majd az orvosod fog tudni, ez így kicsit komplexebb.
3/7 A kérdező kommentje:
a balesetin azt mondták, hogy nincs szalag sérülés.. jegeljem borogassam, majd jobb lesz.
de én azt olvasom ki az mr-ből hogy szalagszakadásom van.. egyáltalán most ráállhatok a lábamra így? vagy menjek vissza a balesetire?
aug. 23. 16:35
4/7 A kérdező kommentje:
az atfl az elülső szalag , a cfl az oldal szalag
aug. 23. 16:36
5/7 A kérdező kommentje:
a grade II-re azt találtam, hogy részleges szakadás, a grade III.-ra pedig hogy teljes szakadás.
aug. 23. 16:37
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Az igaz mondjuk. Véleménybe mit írtak?
7/7 anonim válasza:
Készítettek MRI-t a bokádról? Ez szerencsés és tök jó! Nekem csak rámondták hogy részleges szakadás, rándulás de csak röntgen volt. Nem kaptál rögzítőt? Nem írtak fel későbbre gyógytornát? Kétszer volt boka sérülésem egyszer hét évvel ezelőtt kb. a második sajnos most márciusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!